Работно време :

понеделник/петък сутрин от 09.00 до 12.00 ,

следобед от 13.00 до 17.30,

събота от 09.30 до 13.30,

неделя : почивен ден .


Записване с предварително телефонно обаждане или на място, от понеделник до петък , сутрин!

Разписва се Информирано Съгласие за риска от след оперативни усложнения.


Работим кожен и лигавичен пиърсинг.

Ползваме абокати за еднократна употреба,стерилни щипки в опаковки за еднократна употреба ,както и  професионални системи за пробиване.


Пробиване на уши : Лоуб-мека част на ушите,лесен и не носи рискове извършва се с пистолет или хирургична игла.Разширяване на дупка,става постепенно-Флеш.Висока част на хрущяла на ухото-Хеликс.Хирургично уголемяване на дупка-Пънч.Също така Трагус,Руук,Дейт,Снъг,Индъстриъл.

Пробиване на устни: Горна и долна устна като точната позиция е според предпочитанията.Видове:Лоубрет,Липлейт,Медуза,Монро.

Пробиване на език : обикновено по средата на 2см. на вътре от върха, Бодилингва,Френулум.

Пробиване на нос : класическо пробиване на ноздра,нострил,както и септум,джънгъл.

Пробиване на вежда : обикновено отстрани на веждата външно вертикален ,хоризонтален,както и бридж и анти.

Пробивана на пъп:пробива се под ,над и отстрани на пъпа.

Пробиване на повърхноти на кожата : сърфейс.

Ценоразпис включва пробиване с поставяне на стерилна медицинска обеца и обезболяване локално неинжекционно.

1). Уши, на двете уши в зависимост от системата от 2лв. до 65 лв.

2). Вежда с вкл.обеца - 30 лв.

3). Нос с вкл.обеца - 30 лв.  

4). Устна вкл.обеца - 30 лв. 

5). Език вкл.обеца - 55 лв.

6). Пъп вкл.обеца - 55 лв.

ГРИЖИ И РИСКОВЕ

Измивайте ръцете си внимателно преди да докоснете обиците или ушите.Почиствайте предната и задната част на ушите два пъти дневно, без да сваляте обиците, с разтвора за почистване.След това въртете обиците 2 или 3 пъти на 180 градуса на ляво и на дясно, т.е. правете само по половин оборот като по този начин предотвратите усукването на коса около обицата в задната част на ухото. Ушите трябва да са сухи между почистванията.

Пазете ушите от лак за коса, сапун, шампоан и др.След къпане основно изплаквайте ушите си с чиста вода, след което почистете с разтвора, както е описано по-горе. Старайте се ушите ви да бъдат сухи.Не сваляйте обиците.Не си пипайте ушите и/или обиците без причина.Не избутвайте закопчалката в посока към ухото – тя трябва да стои винаги на върха на обицата. Проверявайте положението й при всяко почистване на ухото – при докосване на закопчалката повърхността й трябва да бъде гладка /върхът на обицата не трябва да стърчи/. Това показва, че обицата е РАЗХЛАБЕНА по време на оздравителния период.

ПРОБИТА ДОЛНА МЕКА ЧАСТ НА УХОТО/лоуб,флеш/:Не сваляйте обиците от ушите в продължение на 6 седмици.След 6 седмици обиците могат да бъдат свалени и заменени с други обици от същия /иглен/ тип.През първите 6 месеца след пробиването използвайте само обици от иглен тип. Иглата на тези обици трябва да бъде изработена от хирургическа неръждаема стомана или друг противоалергичен материал.Нормално е веднага след пробиването да се появи слаба болка и/или зачервяване. Това ще отмине след 48 часа при условие, че спазвате указаните грижи за ушите след пробиването. Ако се появи прекалена болка / подуване/ зачервяване/, консултирайте се НЕЗАБАВНО с вашия лекар. Ако ухото ви се е възпалило, не сваляйте обицата преди да се консултирате с вашия лекар.

ПРОБИТА ХРУЩЯЛНА ЧАСТ НА УХОТО/хеликс,руук,снъг/:Не сваляйте обиците от ушите в продължение на 12 седмици.След 12 седмици обиците могат да бъдат свалени и заменени с други обици от същия /иглен/ тип.През първите 12 месеца след пробиването използвайте само обици от иглен тип. Иглата на тези обици трябва да бъде изработена от хирургическа неръждаема стомана или друг противоалергичен материалПоради естеството на хрущялната част, за ухото трябва да се полагат допълнителни грижи през оздравителния период. Нормално е веднага след пробиването да се появи слаба болка и/или зачервяване. Това ще отмине след 48 часа при условие, че спазвате указаните грижи за ушите след пробиването. Ако се появи прекалена болка / подуване/ зачервяване/, консултирайте се НЕЗАБАВНО с вашия лекар. Ако ухото ви се е възпалило, не сваляйте обицата преди да се консултирате с вашия лекар.

Забележка: В случай, че не спазвате “Грижите за ушите след пробиване” или не потърсите НЕЗАБАВНО лекарска помощ ако възникне проблем, може да настъпи постоянно увреждане на хрущялната част.

ПИЪРИНГ НА УСТНИТЕ/лоубрет,монро,медуза/:Зараства за около 8 седмици.

ПИЪРСИНГ НА ЕЗИКА:Зараства за 2-3 седмици.

ПИЪРСИНГ НА НОС/нострил,септум/:Зараства за 3-4 седмици.

ПИЪРСИНГ НА ВЕЖДА/вертикален,харизонтале,бридж/:Зараства за 3-4 седмици.

ПИЪРИНГ НА ПЪП:Зараства за 1 – 3  месеца, понякога до 6 месеца.След пробиването пъпа изглежда нормално,но по късно е възможно да почервенее и да започне да отделя лимфа,след 6-8 седмици лимфата изчезва и остава червенината.

РИСКОВЕ НА ПИЪРСИНГА:Понякога,въпреки добрата хигиена има риск от инфекции,абцес,тъканта може да изтънее и дори да се скъса водейки до белег.Контактен дерматит.

натиснете ТУК и разгледайте , PIERCING FAMA BONA Преглед на системите
Стоматология

Стоматология

Лаборатория

Лаборатория

Хомеопатия

Хомеопатия

Пиърсинг

Пиърсинг